Compania care administreaza site-ul https://pizzamontana.ro, denumit in continuare pizzamontana.ro, este MIC PASAJ S.R.L., numita in continuare MIC PASAJ S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/1564/1993 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO3879606, capital social 200 RON.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora. MIC PASAJ S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Intregul continut al site-ului pizzamontana.ro, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date sunt proprietatea MIC PASAJ S.R.L. si ale furnizorilor sai fiind aparat de Legea dreptului de autor, de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al MIC PASAJ S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Adresa de mail la care puteti raporta eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site-ul nostru este contact@pizzamontana.ro

Incepand cu data de 25 mai 2018, intra in vigoare Regulamentul 2016/679/UE privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Prin intermediul acestui Regulament se doreste crearea unui cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene.

Va asiguram ca datele personale furnizate de dvs., vor fi folosite in scopurile declarate si in acord total cu noile reglementari legale.

Siguranta datelor cu caracter personal ale tuturor pasionatilor de muzica si nu numai, este o prioritate pentru noi. De aceea, ne dorim sa fiti informati cu privire la modificarile introduse de Regulamentul 2016/679/UE.

Detaliile noului Regulament le puteti accesa AICI.

MIC PASAJ S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul pizzamontana.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei MIC PASAJ S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

Utilizatorii care viziteaza site-ul pizzamontana.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. MIC PASAJ S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

MIC PASAJ S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii MIC PASAJ S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. MIC PASAJ S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.